Puntenslijper helm

Puntenslijper helm met bedrukking

Een puntenslijper komt handig van pas voor mensen die vaak gebruik maken van een potlood. Een potlood moet van tijd tot tijd geslepen worden om de punt scherp te houden. Een puntenslijper in de vorm van een helm zal gewaardeerd worden door mensen die (vaak) een helm dragen. Ook mensen die fan zijn van motoren zullen de puntenslijper helm waarderen.

Een bedrukte puntenslijper helm is een leuke promotionele gift. Mensen die vaak met helmen te maken hebben, kunnen deze gift uitdelen op beurzen of evenementen. Op deze manier wordt de naamsbekendheid vergroot als de bedrukte puntenslijper helm relatiegeschenk gebruikt wordt.

Neem gerust een kijkje op onze website hsg-relatiegeschenken.com als u benieuwd bent naar ons assortiment aan relatiegeschenken, promotionele artikelen, gadgets en gifts. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderaan de pagina op de button klikken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor puntenslijper helm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: