Puntenslijper met gum

Puntenslijper met gum en bedrukking

Een puntenslijper met gum kunt u laten bedrukken met logo en tekst. Deze zijn online te bestellen bij HSG Relatiegeschenken tegen een lage prijs. Perfect in te zetten op beurzen en evenementen als give-away! Puntenslijpers met gum worden wereldwijd gebruikt door zowel jong als oud. Een onmisbaar bureau accessoire voor iedere branche!

Een passend relatiegeschenk voor het personeel, voor de klant of voor uw andere relaties. Daarnaast is de bedrukte puntenslijper met uitwisser uiterst geschikt voor reclame doeleinden! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens goed in zicht zijn zodat uw bedrijfsnaam onder veel ogen komt en uw naamsbekendheid alsmaar zal stijgen. De unieke puntenslijpers met logo zijn goedkoop zodat u met een klein budget een zeer breed publiek kunt bereiken. Ideaal als strooigoed!

De gom met puntenslijper bedrukken met logo en tekst? Geen enkel probleem voor ons! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bedrukken van promotionele artikelen en zullen de puntenslijper met gom bedrukken met goede kwaliteit. De puntenslijper met gom heeft genoeg drukoppervlakte voor uw bedrijfsnaam en logo! Maak uw ideeën kenbaar bij onze medewerkers en samen gaan we werken aan een relatiegeschenk op maat.

De potloodslijper met gom is een 2-in-1 tekenaccessoire dat geheel naar uw wens kan worden bedrukt. De bedrukte gum met slijper is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is aan beide kanten voorzien van een transparante dop. Daardoor is er een opvangbakje voor het slijpsel van de potloden zodat u ten alle tijden potloden kunt slijpen, ook wanneer er geen prullenbak aanwezig is.

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com bestelt u eenvoudig en voordelig de gum met puntenslijper, met dop aan elke kant. Vertel ons wat uw wensen zijn en ons team zorgt ervoor dat de bedrukte puntenslijper met gum zo snel mogelijk bij u thuis geleverd wordt.  HSG Relatiegeschenken staat al jarenlang garant voor een goede kwaliteit, snelle levering en scherpe prijzen. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor puntenslijper met gum? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: