Puntenslijper rechthoekig

Puntenslijper rechthoekig met bedrukking

Puntenslijpers komen altijd van pas en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, materialen, designs en vormen. De rechthoekige puntenslijper kan gemakkelijk en voordelig voorzien worden van een bedrukking voor optimale reclame! Perfect inzetbaar als give-away tijdens beurzen en evenementen.

Er is zeer veel mogelijk om uw rechthoekige puntenslijpers een persoonlijke uitstraling te geven. Wat dacht u van een bedrukking met de naam en het logo van uw bedrijf? Zo zal uw bedrijfslogo herkenbaar zijn voor bestaande klanten maar ook door veel nieuwe ogen worden gezien. Het leuke van de bedrukte puntenslijpers is dat de boodschap of reclame die u erop laat bedrukken, nog lang en goed zichtbaar zal zijn bij uw klanten en relaties. Zo zal uw bedrijf nog lang onder de aandacht blijven en is de vergroting van uw naamsbekendheid aanzienlijk!

Naast rechthoekige puntenslijpers met deksel hebben wij nog talloze andere vormen puntenslijpers, verkrijgbaar in alle kleuren en kleurcombinaties. HSG Relatiegeschenken kan alle promotieartikelen voorzien van een bedrukking naar wens. De rechthoekige plastic puntenslijper kan ook onderdeel uitmaken van een schrijfset. Zo kunt u bijvoorbeeld bedrukte potloden of ander schrijfgerei bij ons bestellen tegen een lage prijs. Maak uw wensen kenbaar en samen gaan we opzoek naar een relatiegeschenk dat aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf! Ons uitgebreid assortiment aan gepersonaliseerde puntenslijpers en andere give-aways vindt u online op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com.

Beloon uw bestaande klanten met een origineel en bruikbaar relatiegeschenk en werf nieuwe klanten met de inzet van de juiste promotieproducten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van promotieartikelen en het bedrukken ervan, zijn wij in staat u de beste adviezen te geven en gaan we samen met u opzoek naar een passend relatiegeschenk! U zult ongetwijfeld veel voordelen daardoor ervaren.

HSG Relatiegeschenken staat garant voor snelle levertijden, goede service en uitstekende prijs-kwaliteit verhoudingen. De bedrukte puntenslijper in rechthoekige vorm is goed in te zetten voor verschillende doeleinden zoals het versterken van relaties, het promoten van uw bedrijf of het aankondigen van een actie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor puntenslijper rechthoekig? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: