Puntenslijpers bouwhelm

Puntenslijpers bouwhelm met bedrukking

 

Een puntenslijper gebruikt men om de punten van potloden aan te slijpen. De puntenslijper bouwhelm relatiegeschenken is een puntenslijper in de vorm van een bouwhelm. De bouwhelm heeft een gele kleur.


De puntenslijper bouwhelm kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukking op de punterslijper bouwhelm relatiegeschenk komt aan de zijkant van de helm te staan. De bedrukte punterslijper bouwhelm is een leuk en geschikt idee om als relatiegeschenk cadeau te doen. Het bedrijfslogo valt op bij andere mensen, zodat uw bedrijf wordt gepromoot

We hebben verschillende punterslijpers, zo kunt u uw favoriete punterslijper kiezen. In ons assortiment vindt u ook de punterslijper container.


Indien u vagen heeft over de puntenslijper bouwhelm bedrukt of onbedrukt neem a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor puntenslijpers bouwhelm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: