Puntenslijpers container

Puntenslijpers container met bedrukking

 

Een puntenslijper gebruikt men om de punten van potloden aan te slijpen. De puntenslijper container relatiegeschenken is een puntenslijper in de vorm van een container. De bedrukte puntenslijper container is verkrijgbaar in diverse kleuren.


De puntenslijper container kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukking op de punterslijper container relatiegeschenk komt aan de zijkant van de container te staan. De bedrukte punterslijper container is een leuk en geschikt idee om als relatiegeschenk cadeau te doen. Het bedrijfslogo valt op bij andere mensen, zodat uw bedrijf wordt gepromoot


We hebben verschillende punterslijpers, zo kunt u uw favoriete punterslijper kiezen. In ons assortiment vindt u ook de punterslijper bouwhelm.


Indien u vragen heeft over de puntenslijper container bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor puntenslijpers container? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: