Puntenslijpers hart

Puntenslijpers hart met bedrukking

 

Een puntenslijper komt handig van pas voor mensen die vaak een potlood gebruiken. Het is nodig dat de punt scherp blijft, zodat er goed mee getekend of geschreven kan worden. De puntenslijper in de vorm van een hart is een leuke puntenslijper die gebruikt kan worden voor het slijpen van een potlood.

De puntenslijper hart relatiegeschenk is te bedrukken met uw bedrijfskenmerken, hierdoor ontstaat er een leuk promotiemiddel dat de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot. De puntenslijper hart relatiegeschenk  kan bijvoorbeeld gebruikt worden op het werk, op kantoor, op school of thuis. Vaak kan er in een etui ook een puntenslijper aangetroffen worden.

Er zijn verschillende soorten, maten en kleuren puntenslijpers te verkrijgen. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers als u meer wil weten over de bedrukte puntenslijper in de vorm van een hart.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor puntenslijpers hart? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: