Puntenslijpers

Puntenslijpers met bedrukking

Een puntenslijper is een klein instrument dat gebruikt wordt om de punt van een potlood of kleurpotlood te slijpen. Het potlood wordt in de puntenslijper gestoken en met een ronddraaiende beweging wordt beetje bij beetje het hout van het potlood geslepen, zodat de punt van het potlood of kleurpotlood terug scherper wordt. Ook bestaat er de puntenslijper als tafelmodel, die bevestigd wordt aan een tafel, wat het slijpen vergemakkelijkt. Ook de elektrische puntenslijper is erg in trek.

Puntenslijpers zijn bureau accessoires die iedereen wel kan gebruiken. Vandaar dat de puntenslijper zeer geschikt is als relatiegeschenk of give-away.

Het assortiment aan puntenslijpers bij HSG relatiegeschenken kan u terugvinden door bovenaan op de link te klikken. U komt dan op onze zoekpagina terecht. Vaak wordt de puntenslijper verkocht in combinatie met andere schrijfwaren (in combinatie met kleurpotloden, een gum, een lineaal,...), maar apart is de puntenslijper ook verkrijgbaar.

Vindt u niet de puntenslijper die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de puntenslijper aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor puntenslijpers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: