Puntenslijpers rond

Puntenslijpers rond met bedrukking

Puntenslijpers zijn in alle vormen, kleuren en maten te bestellen bij HSG Relatiegeschenken. Maak de ronde puntenslijper persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo! Op die manier maakt u van een standaard puntenslijper een origineel en uniek relatiegeschenk voor uw relaties. Onmisbaar op ieders bureau en daardoor geschikt als relatiegeschenk voor alle branches!

HSG Relatiegeschenken is al jarenlang actief op het gebied van promotiemiddelen, give-aways en geschenken. Dankzij ons grote assortiment aan puntenslijpers hanteren wij lage prijzen. Zo kunt u de ronde puntenslijpers tegen lage prijzen bestellen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Alle relatiegeschenken en give-aways kunnen wij voorzien van een bedrukking. U kunt er ook voor kiezen om de ronde puntenslijpers te bedrukken met logo en tekst. Door de persoonlijke opdruk hebben de puntenslijpers een grote publiciteitswaarde. Daarnaast heeft een bedrukte puntenslijper een professionele uitstraling en zijn ze perfect inzetbaar voor promotionele doeleinden.

Om u zo goed mogelijk te laten zien hoe de ronde puntenslijpers met bedrukking eruit komen te zien, maken wij gratis een digitaal voorstel. Na goedkeuring van deze drukproef gaat ons team aan de slag om ervoor te zorgen dat de bedrukte puntenslijpers snel bij u thuis worden geleverd! Heeft u vragen of opmerkingen over de ronde puntenslijpers? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn al jarenlang actief op het gebied van relatiegeschenken en kunnen u advies op maat geven. Zo wordt de potloodslijper met opdruk een relatiegeschenk dat echt bij uw bedrijf past!

De scherpe puntenslijpers zijn door iedereen te gebruiken en daardoor leuk als geschenk voor kinderen maar ook als give-away op beurzen en evenementen! Bestel de bedrukte puntenslijpers in ronde vorm eenvoudig en voordelig online. Zo kunt u uw relaties aanscherpen en blijft uw bedrijf nog lang onder de aandacht!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor puntenslijpers rond? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: