Puntenslijpers stervorm

Puntenslijpers stervorm met bedrukking

 

Stervormige puntenslijpers laten bedrukken met logo of promotietekst? De puntenslijper in de vorm van een ster heeft een relatief groot drukoppervlakte waardoor uw persoonlijke boodschap ongetwijfeld in het oog zal springen.

In het bedrijfsleven draait het om onderhoud van relaties, vergroting van naamsbekendheid en blijk van waardering. Relatiegeschenken worden steeds vaker hiervoor ingezet. De puntenslijper met stervorm is een efficiënt, origineel en nuttig relatiegeschenk dat tegen een lage prijs te bestellen is bij HSG Relatiegeschenken. Wij kunnen alle relatiegeschenken goedkoop bedrukken met logo en tekst. Zo kan met een klein budget een groot publiek worden bereikt!

Het bovenste gedeelte van de puntenslijper is transparant zodat goed te zien is wanneer het opvangbakje vol zit met potloodslijpsel. De kleur van het onderste deel van de stervormige slijper kan zelf worden gekozen. Kies voor de kleur die uw bedrijf het beste vertegenwoordigt zodat het zorgt voor herkenning. Hierdoor zal uw naamsbekendheid alsmaar vergroten en blijft uw bedrijf onder de aandacht bij uw klanten en zakenrelaties. Bedrukte relatiegeschenken hebben een professionele uitstraling en een hoge attentiewaarde.

Wenst u een offerte of heeft u vragen over onze ster puntenslijper met bedrukking? Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u ons uitgebreid assortiment en kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Twijfelt u over uw ideeën of weet u niet zeker of uw wensen haalbaar zijn? Neem gratis en geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij staan klaar om u te helpen! Dankzij jarenlange ervaring kunnen zij u de beste adviezen geven voor een relatiegeschenk op maat. Wij zullen de stervormige puntenslijper met logo bedrukken compleet naar uw wens! Na goedkeuring van de gratis digitale drukproef gaan wij meteen aan de slag.

De bedrukte puntenslijper in stervorm is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en is in te richten naar de huisstijl van uw bedrijf. Nieuwsgierig geworden? Ons team staat voor u klaar om u te helpen met het samenstellen van een relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor puntenslijpers stervorm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: