Push Up Bars

Push Up Bars met bedrukking

 

Met de push-up bars kunt u gemakkelijk uw arm-, rug-, en borstspieren trainen. De push-ups bars kunt u gemakkelijk thuis gebruiken, hierdoor zijn ze ontzettend handig. De schuimstof grip zorgt voor optimaal grip.

U kunt de push-ups bars nog leuker maken door middel van bedrukking. U kunt de push-ups bars laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doordat u de push-ups bars kunt laten bedrukken wordt het naast dat het een uitermate geschikt relatiegeschenk is ook een perfect promotiemiddel. De push-ups bars zijn leuk als giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. Doordat de push-ups bars leuk zijn en daarnaast nog handig is, zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander perfect promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is aan producten die uw bedrijf het beste kunnen promoten kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor push up bars? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: