Puzzel globes

Puzzel globes met bedrukking

De puzzel globe met opdruk is een puzzel die u in elkaar kunt zetten. Wanneer u de puzzel in elkaar hebt gelegd heeft de puzzel de vorm van een globe. De globe puzzel als relatiegeschenk staat prachtig op een kastje of bureau en het is fascinerend om naar te kijken.


U kunt de puzzel globe nog unieker maken door middel van bedrukking. U kunt de puzzel globe laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van de bedrukking krijgt de puzzel globe een persoonlijke tint.


In ons assortiment vindt u producten die gerelateerd zijn aan de puzzel globe. U vindt zoal de globe sleutelhanger en de globe stressbal. Vindt u niet de puzzel globe als promotiemiddel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de puzzel globe aanvragen op de paarse knop onderaan.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de puzzel globe bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor puzzel globes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: