Puzzelkubussen

Puzzelkubussen met bedrukking

Iedereen kent de rubik’s cube wel: een puzzel in de vorm van een kubus waarbij het de bedoeling is dat elk vlak dezelfde kleur krijgt door de verschillende schijven te draaien ten opzichte van elkaar. Het is een spelletje waar je veel geduld voor moet hebben.

Het is mogelijk om op elk vlak een eigen bedrukking te laten plaatsen, waardoor een ideaal promotiemiddel ontstaat. Het duurt vaak even voordat de puzzel opgelost is en men laat het anderen ook wel eens proberen. Op deze manier komt uw logo voortdurend in het zicht. Het is ook mogelijk om de puzzelkubus als sleutelhanger te bestellen.

Voor vragen over de bedrukte puzzelkubus relatiegeschenk, kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderaan op de blauwe button klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor puzzelkubussen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: