PVC luchtbedden

PVC luchtbedden met bedrukking

 

Een opblaasbaar luchtbed is een geschikt artikel voor mensen die het heerlijk vinden om op het water rond te dobberen. Een PVC luchtbed wordt vaak meegenomen naar het strand, het zwembad of een meertje. Er bestaan veel verschillende soorten, kleuren en maten luchtbedden, dus er is altijd wel een geschikt luchtbed te vinden om cadeau te doen aan uw relaties.

Een bedrukt luchtbed is een ideaal geschenk, omdat u hiermee uw naamsbekendheid vergroot. Vooral in de vakantieperiodes wordt het luchtbed veel gebruikt. Een luchtbed wordt ook wel eens gebruikt als strandbedje.

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over het bedrukte opblaasbare pvc luchtbed, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder met uw zoektocht naar het juiste luchtbed als relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pvc luchtbedden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: