Quite-2 balpennen

Quite-2 balpennen met bedrukking

De Quite-2 pen is een balpen van kunststof met een klikmechanisme. De pen is grijs en heeft een gekleurd klikmechanisme met clip. De Quite-2 balpen is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Pennen zijn geschikte promotionele artikelen die uitgedeeld kunnen worden op beurzen en evenementen. Pennen met uw bedrijfskenmerken vergroten de naamsbekendheid van uw bedrijf.

De bedrukte quite2 balpen relatiegeschenk is een blauwschrijvende pen. De clip aan de bovenzijde van de pen kan gebruikt worden om de pen bijvoorbeeld aan stuk papier te bevestigen.

Op onze website is een uitgebreid assortiment aan pennen te vinden, dus neem gerust een kijkje. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u vragen heeft over de bedrukte of onbedrukte quite-2 balpen.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor quite-2 balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: