Receptie bellen

Receptie bellen met bedrukking of gravering

Een andere naam voor de receptie bel is een toonbank bel of een desk bel. De receptie bel met opdruk kan gebruikt worden in gezondheidscentrums, bibliotheken, schaatsbanen en gemeentehuizen. De bedrukte receptie bel is een bel die op de receptiebalie kan worden geplaats, wanneer er een bezoeker komt kan die op de bel drukken om aan te geven dat hij op een medewerker wacht. De toonbank bel heeft een chique uiterlijk.

Laat de receptiebel geheel naar uw wens bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. Bedruk de desk bel met uw bedrijfslogo en/of tekst. De toonbank bel is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De toonbank bel is een ideaal geschenk aan een winkel.

U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de receptie bel. U kunt de medewerkers van HSG Relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de receptiebel.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor receptie bellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: