Rechtvanen

Rechtvanen met bedrukking

De rechtvaan is een bedrukt vaantje in de vorm van een rechthoek. Diverse kleuren zijn mogelijk. De rechtvaan heeft een gemakkelijk ophangsysteem.

Vaantjes zijn populair bij voetbalclubs. Een bedrukte vaan van je eigen voetbalclub is natuurlijk een echte eyecatcher! Een vaantje van je favoriete club is een leuk relatiegeschenk voor sportfans. Vaak hangen er, als herinnering, in de kantine van voetbalclubs vaantjes van andere clubs waar ze ooit tegen gevoetbald hebben. Vaantjes zijn leuke geschenken voor kinderen en volwassenen die lid of fan zijn van een bepaalde club of vereniging.

Een vaantje hoeft niet per se bedrukt te worden met een tekst of logo van de sportclub. Ook de naam of het logo van uw bedrijf kan op de vaan gedrukt worden. Zo zijn de vaantjes goede promotiemiddelen om uw bedrijf te promoten.

Onze medewerkers staan steeds tot uw dienst om u te helpen bij uw vragen over de bedrukte rechtvaan als relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rechtvanen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: