Recycling tassen

Recycling tassen met bedrukking

Bent u heel erg begaan met het milieu en de natuur? Wilt u zelf meehelpen om het milieu goed te houden?  Er komen de laatste jaren steeds meer eco producten, want steeds meer mensen vinden het milieu belangrijk.

U kunt nu uw eigen recycling organiseren. Met de 3 tassen kunt u uw glas, papier en kunststof scheiden voordat u uw afval bij het recyclestation inlevert. Een ideaal manier van afval scheiden. Het is veel beter voor het milieu. De tassen zijn gemaakt van PET-materiaal. Dat is materiaal dat gemaakt is van gerecyclede kunststof flessen die worden gesmolten en tot vezels worden omgevormd.

Om de recyclingtassen uw eigen draai te geven kunt u ze laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst. Op deze manier worden de recyclingtassen een ideaal promotiemiddel, om u bedrijf goed te promoten. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.
Als u vragen heeft over dit product, neem gerust contact met ons op!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor recycling tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: