Reflecterende armbanden

Reflecterende armbanden met bedrukking

 

Reflecterene armbanden zijn een zeer veilig en dus belangrijk element als het buiten donker is. Men dient een reflecterende armband te dragen wanneer men ’s avonds laat of ’s morgens vroeg nog uit huis gaat, om te gaan wandelen, joggen, fietsen… Een reflecterende armband zorgt dus voor je veiligheid, aangezien je op deze manier veel meer opvalt en andere weggebruikers zoals autobestuurders je makkelijker kunnen onderscheiden. Een reflecterende armband is helemaal niet duur en zijn prijs dus volledig waard als je als het donker is nog naar buiten wil om bijvoorbeeld iets aan je conditie te doen zonder door een auto geschept te worden.

HSG biedt zulke reflecterende armbanden aan. Wilt u een reflecterende armband, klik dan op bovenstaande link voor onze zoekpagina. Vind je je gezochte relatiegeschenk niet? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en wij helpen u verder met uw zoektocht!

Wanneer u op onze zoekpagina geen reflecterende armband vindt die u aanspreekt, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties die u wenst voor het relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor reflecterende armbanden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: