Reflectoren

Reflectoren met bedrukking

Met deze reflector bent u altijd veilig op weg, u kunt de reflector gemakkelijk aan uw tas vastmaken met de karabijnhaak die aan de reflector vast zit. Een reflector is ontzettend veilig, omdat een reflector het licht reflecteert. Hierdoor bent u zichtbaar voor de andere mensen in het verkeer.

U kunt de reflector laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt het een uitermate geschikt promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen en opendagen. Op deze manier kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.

Naast de reflector vindt u in ons assortiment nog veel verschillende promotieproducten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld het knipperlicht, de massageschildpad en het reispakket. Op deze manier is er altijd een perfect product die bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor reflectoren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: