Regenhoes rugzakken

Regenhoes rugzakken met bedrukking

 

De rugzak en de inhoud van de rugzak worden beschermd tegen een enorme plensbui met deze opvallende regenhoes. De regenhoes is gemaakt van polyester in een opvallende kleur en is voorzien van een waterproof coating. Samen met de reflecterende strepen draagt dit bij aan optimale veiligheid. Het zorgt ervoor dat men opvalt in het verkeer. Doordat de regenhoes opvalt, is het perfect inzetbaar als promotiemiddel. Het is een goede reclamedrager voor uw bedrijf. De regenhoes voor de rugzak is daarom een origineel, praktisch en blijvend relatiegeschenk voor onder andere sportverenigingen, fietsclubs en reisorganisaties. Daarnaast is het een succesvolle give-away voor beurzen en evenementen.

De meeste regenhoezen hebben langs de rand elastiek zitten zodat het goed om de rugzak sluit en op meerdere rugzakken past. Aan de hand van de afmetingen van de rugzak kan een bijpassende regenhoes worden gekozen. Alle rugzak raincovers kunnen wij voorzien van een opdruk. Zo kunt u ervoor kiezen om de belangrijkste bedrijfsgegevens op de reflecterende regenhoes te laten drukken. Wilt u uw website promoten of een leuke actie aankondigen? Geheel naar uw wens kunnen wij de regenhoes bedrukken! Laat uw wensen horen! De bedrukte regencovers zorgen ervoor dat uw bedrijf optimaal wordt gepromoot met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. Daarnaast is het een zeer gewenst relatiegeschenk aangezien het ervoor zorgt dat de regen niet doordringt tot de rugzakken. Het is een ultralichte, zeer goed zichtbare regenhoes met logo die de rugzak optimaal droog houdt tijdens het wandelen of op de fiets. De te bedrukken regenhoes is makkelijk en klein op te bergen.

Bent u geïnteresseerd in de fluorescerende regenhoes met bedrukking? U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij kunnen u een digitaal voorbeeld leveren van de bedrukte hoes met veiligheid reflectoren zodat u kunt zien of het gepersonaliseerde product naar wens is. Wij helpen u graag bij het zoeken naar het meest ideale relatiegeschenk! HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van originele promotie-artikelen zoals de waterproof bag cover. Wij bieden dan ook lage prijzen, goede kwaliteit en een snelle levering.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor regenhoes rugzakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 381 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: