Regenschermen

Regenschermen met bedrukking

Een regenscherm is een voorwerp dat een persoon tegen de regen dient te beschermen. Een regenscherm bestaat uit een aantal stokjes, waarover een stof is gespannen. Deze vormen panelen, meestal bevat een regenscherm 8 panelen. De overspannende stof is waterdicht en waterafstotend. Ook bevat de regenscherm een stok met een handvat, die dient om de regenscherm uit te klappen.  

Een ander woord voor regenscherm is regenscherm. Het woord "regenscherm" komt van het Franse woord "regenschermie", wat "tegen de regen" betekent.

De regenscherm die in plaats van tegen de regen, een persoon tegen de zon beschermt, wordt parasol genoemd. Deze bestonden al in de oudheid en bestond dus al veel eerder dan de regenscherm.

Een regenscherm is een heel leuk relatiegeschenk. Hij kan worden bedrukt met het logo en/of slogan van uw bedrijf op een paneel van de regenscherm. Eventueel kan de regenscherm op meerdere panelen worden bedrukt. Bij HSG relatiegeschenken kan u uw regenscherm naar keuze bestellen. Wanneer u echter maar 1 regenscherm of enkele onbedrukte regenscherm's wenst te verkrijgen, kan u terecht op http://www.worldofgifts.eu.

Vindt u niet het regenscherm dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor dit regenscherm aanvragen (zie onderaan). U kunt ook altijd een kijkje nemen op http://www.paraplu.biz. Al deze regenschermen kunt u bestellen bij HSG Relatiegeschenken!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor regenschermen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: