Reinigingsdoekjes

Reinigingsdoekjes met bedrukking

 

Met de reinigingsdoekjes blijft uw auto in topconditie. De reinigingsdoekjes voor de auto zitten in een plastic box met een hersluitbare deksel. Er zitten 40 doekjes in een box en er zijn vier verschillende varianten verkrijgbaar. De volgende uitvoeringen zijn verkrijgbaar: reiniging van glas, velgen, cockpit en leder.

De box waar de schoonmaakdoekjes in bewaard blijven, kan bedrukt worden met een eigen tekst of logo. De box slingert vaak rond in de auto, waardoor de naam van uw bedrijf onder de aandacht komt en het dus een geschikt promotiemiddel is.

Vooral in de autobranche zijn de reinigingsdoekjes zeer geschikte relatiegeschenken. Mensen op zakenreis vinden het vaak belangrijk dat hun auto er mooi en schoon uitziet. Als de auto te schoon is om in zijn geheel te wassen, maar als er op sommige plaatsen toch wat vlekjes zitten, kunnen de reinigingsdoekjes een uitkomst bieden.

Voor vragen over de reinigingsdoekjes of overige vragen over andere producten kunt u altijd contact met ons opnemen.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor reinigingsdoekjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: