Reisfohns

Reisfohns met bedrukking

De reisfohn is een kleine fohn die meegenomen kan worden op reis. De reis fohn past makkelijker in de koffer dan een fohn van een ‘normaal’ formaat. Een fohn wordt voornamelijk gebruikt voor het drogen van het haar, maar de fohn kan natuurlijk ook gebruikt worden om de kleren te drogen als een deel ervan nat is geworden.

De reisfohn relatiegeschenk is te bedrukken met een eigen tekst of logo. Een bedrukte reisfohn zal zeker gewaardeerd worden, omdat een reis fohn handig van pas kan komen, zowel op reis als thuis.

De reisfohn is verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor een vrijblijvende offerte kunt u op de button onderaan de pagina klikken. Voor meer informatie of vragen over de bedrukte of onbedrukte reisfohn, kunt u ook altijd contact opnemen met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor reisfohns? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: