Reispakketten

Reispakketten met bedrukking

Met het reispakket wordt uw vakantie een stuk aangenamer en comfortabeler. In het bedrukte  reispakket zitten allerlei verzorgingsproducten die gebruikt kunnen worden op vakantie. In het reispakket als promotiemiddel zit een oogmasker, oordopjes, spiegel, tandenborstel, kam, doekje, naaisetje, pen en papier. Al deze producten zitten verpakt in een gemakkelijk mee te nemen box, dit is erg belangrijk als het reispakket wordt mee genomen op vakantie.

Het reispakket kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De opdruk komt op de voorkant van de box van het reispakket te staan. Met de opdruk wordt het reispakket een goed promotiemiddel, mensen zullen het bedrukte reispakket met uw bedrijf gaan associëren. Doordat het reispakket een origineel product is zullen uw relaties zeker van u en het reispakket als relatiegeschenk onder de indruk zijn.

We hebben in onze collectie verschillende sets naast het reispakket met opdruk. We hebben bijvoorbeeld het eerste hulp pakket, autopakket, overlevingspakket en de business set. Wilt u meer informatie over het reispakket of een van de andere pakketten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor reispakketten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: