Reiswebcams

Reiswebcams met bedrukking

Wilt u ook op reis ook gemakkelijk het contact met vrienden en familie houden? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de reiswebcam. U kunt de reiswebcam in de usb poort van de laptop steken vervolgens kunt u de webcam op u richten hierdoor wordt u zichtbaar voor vrienden en familie. Het is uitermate geschikt voor op reis, omdat het gemakkelijk mee te nemen is, handig in het gebruik en opvouwbaar. De reiswebcam is verstelbaar.


U kunt de reiswebcam nog unieker maken door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De reiswebcam is een prima relatiegeschenk en door middel van bedrukking wordt het ook nog een uitermate geschikt promotiemiddel voor op beurzen en opendagen. Doordat u het product kan laten bedrukken wordt de reiswebcam alleen naar uw bedrijf gericht. De reiswebcam is een perfect promotiemiddel om uw bedrijf te promoten.


Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan producten die uw bedrijf het beste kunnen promoten.


Indien u vragen heeft over de reiswebcam bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor reiswebcams? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: