Reiswekkers

Reiswekkers met bedrukking

Een reiswekker is een kleine wekker die mee op reis kan worden genomen. Het verschil met de gewone wekker is dat de reiswekker handzaam en compact is. In vele gevallen kan de reiswekker dichtgeklapt worden. Reiswekkers zijn zo klein dat ze bijna bijna geen plaats innemen in je reistas en de reiswekkers zijn meetsal beschermd door een omhulsel.

De reiswekker kan bestaan uit een analoog uurwerk dat een volledig mechanisch binnenwerk heeft of de reiswekker kan uit een digitaal uurwerk bestaan dat met batterijen werkt.

Reiswekkers worden de dag van vandaag niet meer zo vaak gebruikt, aangezien er nu in mobiele telefoons ook wekkers geplaatst zijn.

HSG relatiegeschenken biedt u enkele modellen van de reiswekker die gebruikt kunnen worden als relatiegeschenk. Zowel de analoge als de digitale reiswekker is terug te vinden in ons assortiment.

Vindt u niet de reiswekker die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de reiswekker aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor reiswekkers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: