Rekenlinialen

Rekenlinialen met bedrukking

De rekenliniaal werd vroeger gebruikt om sommen uit te rekenen. De rekenliniaal is uitgevonden voor dat de rekenmachine is uitgevonden. Met de rekenliniaal kunt u gemakkelijk sommen oplossen. De rekenliniaal werkt niet op batterijen hierdoor heeft u nooit meer last van een lege rekenmachine. De rekenliniaal is een perfect product om een beetje te leven zoals ze dat vroeger deden.

U kunt de rekenliniaal laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. De rekenliniaal is een geschikt giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. De rekenliniaal is een perfect product om aan vroeger te denken. De rekenliniaal met opdruk is ontzettend handig en zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rekenlinialen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: