Rekenmachine op waterkracht

Rekenmachine op waterkracht met bedrukking

De rekenmachine op waterkracht is de nieuwste innovatie op het gebied van milieuvriendelijke producten. De bedrukte Rekenmachine op waterkracht loopt op water, u heeft dus geen batterijen meer nodig. Bovenop de Rekenmachine op waterkracht zitten twee systemen waarin water wordt omgezet in energie. Verder hebben we ook nog een andere Rekenmachine op waterkracht met een watercapsule. Wanneer u de watercapsule vult met een paar druppels water kunt u met de rekenmachine aan de slag. De Rekenmachine op waterkracht als relatiegeschenkheeft een revolutionair ontwerp, zeer stijlvol en strak. Doordat de Rekenmachine op waterkracht werkt is het product heel milieuvriendelijk. Milieuvriendelijke producten zijn de laatste tijd erg in opkomst omdat mensen begaan zijn met de wereld en er voor willen zorgen dat de wereld goed onderhouden wordt.

U kunt de Rekenmachine op waterkracht bij ons laten bedrukken met uw eigen tekst en/of  bedrijfslogo, deze komt onderaan de Rekenmachine op waterkracht te staan. De Rekenmachine op waterkracht met opdruk is dus een goed promotiemiddel. Omdat de Rekenmachine op waterkracht  als promotiemiddel milieuvriendelijk is, zal u een goede indruk maken bij uw klanten. Ze zullen opmerken dat u begaan bent met het milieu en daar veel respect voor hebben. Ook is de Rekenmachine op waterkracht een leuk relatiegeschenk, het is een leuke, originele variant op een rekenmachine. Verder zijn milieuvriendelijke periode de laatste tijd een trend waardoor mensen erg blij zullen zijn met de Rekenmachine op waterkracht.

Naast de bedrukte Rekenmachine op waterkracht hebben we nog veel meer milieuvriendelijke producten in ons assortiment. Zo hebben we een ecologische calculator, en een MM klok op waterkracht. Bent u geïnteresseerd in de Rekenmachine op waterkracht of andere milieuvriendelijke producten moet u bij ons zijn, kijk op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rekenmachine op waterkracht? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: