Rekenmachines

Rekenmachines met bedrukking

Een rekenmachine is een toestel waarop men wiskundige berekeningen kunt uivoeren. Met de meest eenvoudige rekenmachine kunt u optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. Er zijn ook rekenmachines met veel meer functies, dan bedoelen we niet alleen machtsverheffingen, sinus, tangens, cosinus, enzovoort, maar je hebt bijvoorbeeld ook rekenmachientjes die de tijd weergeven. Met een rekenmachine bedoelen we eigenlijk een zakrekenmachine, de echte grote rekenmachines bestaan niet meer. In Vlaanderen wordt een rekenmachine ook wel een rekentoestel genoemd. Een rekenmachine kan worden bedrukt met een eigen logo en/of tekst, waardoor een rekenmachine kan dienen als relatiegeschenk. De meeste bedrukte rekenmachines werken op batterijen maar sommige zakrekenmachines zijn uitgerust met fotovoltaÏsche cellen.

HSG Relatiegeschenken heeft een uitgebreid assortiment aan rekenmachines of aan producten waarin een rekenmachine zit verwerkt. Al deze producten kunnen worden bedrukt met een eigen logo en/of tekst waardoor rekenmachines uitstekend als relatiegeschenken kunnen dienen. We hebben allerlei soorten en maten. Zo hebben we de 8-cijferige dual power rekenmachine in A4 formaat en een grote bureau rekenmachine met solar en 8 cijferig display. Deze bedrukte rekenmachine beschikt over rubber buttons, waarover vrijwel alle rekenmachines beschikken. De meeste buttons zijn wit of zwart maar we hebben ook rekenmachines met oranje rubber buttons. De meeste rekenmachines met opdruk hebben een 8 cijferig display. We hebben ook een rekenmachine met een 12 cijferig display. Deze rekenmachine kan 3 verschillende aanzichten krijgen door een verwisselbaar inlegvel. Zo kan de rekenmachine bedekt zijn met fel gestreepte kleuren maar de rekenmachine kan ook een blauw of een transparant uiterlijk hebben. Er zijn ook rekenmachientjes met een transparante, blauwe of rode aluminium cover. De flip-up rekenmachine is ook zeer populair en goed te bedrukken met een logo of tekst. De flip-up rekenmachine met opdruk ligt, in tegenstelling tot de meest gangbare rekenmachientjes, niet plat op de tafel. Het displayklepje houdt (in uitgeklapte positie) de bovenkant van het bedrukte flip-up rekenmachine namelijk omhoog. Het display is nu makkelijker af te lezen. Deze flip-up rekenmachines zijn er in de kleuren zwart met zilver of blauw met zwart.

Vindt u een zakrekenmachine te lastig om mee te nemen of te groot? Dan kunt u gaan voor de 8 cijferig solar rekenmachine in creditcard formaat. Deze rekenmachine kunt u gewoon bij uw andere creditcards stoppen waardoor u bijna niet merkt dat u een rekenmachine bij heeft. Uw logo zal zeer mooi staan op de rekenmachine in creditkaartformaat. Ook hebben we een bedrukte creditcard rekenmachine in PU-pouch met een 8 cijferig display. We hebben meerdere rekenmachines in PU-pouch. De rubberen rekenmachine met softtouch is zeer gebruiksvriendelijk. Doordat de buitenkant van het rekenmachientje van rubber is gemaakt kan de rekenmachine goed worden schoongemaakt en kan het moeilijk kapot. Deze rekenmachine is verkrijgbaar in de vrolijke kleuren roze, oranje en blauw. Deze rekenmachine met opdruk is een echte aanrader als relatiegeschenk.

Wilt u echt een origineel relatiegeschenk? We hebben een etui met een 8-cijferige dual power rekenmachine, rits en karabijnhaak. Dit is zowel een zeer handig relatiegeschenk voor een student als voor een zakenman. Met deze etui met rekenmachine heeft u alles wat u nodig heeft bij de hand. Ook de rekenmachine liniaal is een leuk promotieartikel. De bedrukte liniaal met rekenmachine is voorzien van een 8 cijferig display en heeft een inches en centimeter aanduiding.

Als u echt voor de dag wilt komen met uw relatiegeschenken dan moet u gaan voor de digitale klok met infrarood rekenmachine op afstand te bedienen. Deze digitale klok heeft behalve een weergave van tijd, ook een alarmfunctie, een countdown timer en een weergave van de temperatuur. Het display is te bedienen met een afstandsbediening die een bereik heeft van ca. 5 meter. Heel origineel is ook de watergedreven rekenmachine met 8 cijferig LCD display met weergave van de tijd. Deze op afstand te bedienen rekenmachine is functionerend op water en werkt zonder batterijen. We hebben ook een multifunctionele 5 in 1 rekenmachine, ook met aanduiding van tijd, datum, temperatuur, alarm en timer. Deze rekenmachine heeft een push up LCD display die verschillende kleuren kan aannemen zoals rood, blauw en groen.

Wist u al dat er geheugentrainers zijn in de vorm van een rekenmachine? Deze geheugentrainer heeft 5 verschillende rekenspellen en een rekenmachine functie. Deze rekenmachine als geheugentrainer is natuurlijk ook te bedrukken met een logo en/of tekst.

Een rekenmachine kan dus een leuk relatiegeschenk zijn wanneer het rekenmachine met het logo van uw bedrijf wordt bedrukt. Zoals u ziet hebben we rekenmachines in alle soorten en maten, er zal vast wel iets bij zitten!

Bent u echter niet op zoek naar een relatiegeschenk, maar een gewoon cadeautje of een rekenmachine voor uzelf? Dan raden wij u onze webshop aan: www.worldofgifts.eu. Hier kunt u snel en eenvoudig uw rekenmachine bestellen.

Vindt u niet het rekenmachine dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor deze rekenmachine aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rekenmachines? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: