Relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken met logo

 

Binnen een bedrijf is het belangrijk om creatief bezig te zijn met marketing om zoveel mogelijk bekendheid te winnen en inkomsten te genereren. Tegenwoordig is het lastig om klanten te binden aangezien er veel concurrentie is. Een effectieve manier om klantenbinding te verhogen, is het uitdelen van relatiegeschenken. Aangezien het overgrote merendeel van de relatiegeschenken langer dan een jaar bewaard wordt, blijft u nog lange tijd onder de aandacht. Zo ziet u maar dat goede marketingacties niet veel geld hoeven te kosten. Met een smal budget kunt u bij ons goedkope give-aways bestellen waarmee u een breed publiek bereikt! Bedrukte relatiegeschenken zijn daarom geschikt om naamsbekendheid te vergroten en om nieuwe klanten te werven.

Door originele en vooral functionele relatiegeschenken uit te delen met een unieke bedrukking, zult u al snel merken dat nieuwe klanten aankloppen, medewerkers zich meer gewaardeerd voelen en uw bedrijfsnaam beter onthouden wordt bij bestaande klanten. Gemiddeld worden nuttige promotionele items eenmaal per dag gebruikt, waardoor uw relaties dagelijks herinnerd worden aan uw bedrijf. Effectief op zowel korte als lange termijn!

Wanneer u relatiegeschenken laat bedrukken met uw logo en bedrijfsgegevens, zullen klanten u sneller weten te vinden! Een persoonlijke bedrukking zorgt voor een uniek relatiegeschenk met een hogere attentiewaarde. Tastbare geschenken scoren hoger dan elke andere vorm van reclame zoals televisie of radio. Mensen vinden het nou eenmaal leuk om iets te krijgen! Aan u de taak om een relatiegeschenk te kiezen dat een positieve associatie oproept bij uw bedrijf.

Bij ons zijn alle relatiegeschenken, premiums en give-aways online te bestellen. Wij leveren bedrukte relatiegeschenken snel, gemakkelijk en goedkoop, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van het product! Wilt u relatiegeschenken met logo inzetten in een promotiemix? Maak uw marketingplan kenbaar en ons team gaat meteen aan de slag om een relatiegeschenk samen te stellen, passend bij uw wensen en uw doelgroep. Ons aanbod is zo uitgebreid en divers zodat er voor iedere branche en voor ieder budget een passend geschenk tussen zit, bedrukt of onbedrukt. 

HSG Relatiegeschenken is dé specialist als het gaat om het bedrukken van relatiegeschenken. Wij staan garant voor een ruim assortiment, scherpe prijzen, goede service en snelle levertijden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor relatiegeschenken bedrukken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: