Relatiegeschenken ICT

Relatiegeschenken ICT met bedrukking

 

Marketing is belangrijk voor ieder bedrijf. Voor een goede plaats in de arbeidsmarkt is het belangrijk dat u uw naamsbekendheid blijft vergroten. Het uitdelen van bedrukte relatiegeschenken draagt hieraan bij! Heeft u een Informatie- en Communicatie Technologie (ICT) gerelateerd bedrijf en zoekt u premiums, give-aways of andere relatiegeschenken, passend bij uw bedrijf en uw doelgroep? Wij hebben een uitgebreid assortiment! Bedrukte relatiegeschenken kunnen worden ingezet als reclameartikelen of als verrassing voor medewerkers, klanten en zakenrelaties uit blijk van waardering. Daarnaast is het ook erg leuk om premiums te gebruiken voor een jubileum of bij de lancering van een nieuw project. Al onze ICT geschenken zijn naar uw wens te bedrukken. Zo kunnen wij de gadgets voorzien van uw bedrijfsgegevens, een pakkende slogan, een leuke reclameboodschap of een aankondiging. Laat ons uw wensen weten en wij gaan voor u aan de slag om een passend relatiegeschenk samen te stellen. 

Tegenwoordig zijn smartphones, tablets en computers niet meer weg te denken uit onze samenleving. Vandaar dat het een slimme zet is om computer gerelateerde producten te voorzien van uw bedrijfsnaam en logo. Relatiegeschenken die het goed doen in de ICT-branche zijn onder andere laptoptassen, bluetooth speakers, virtual reality brillen, muismatten, bedrukte computermuizen, computer reinigingssets, bedrukte USB sticks, webcamcovers, bedrukte powerbanks en USB hubs. Erg origineel en nuttig is de eco button, waarmee u met een druk op de knop energie kunt besparen! Al onze relatiegeschenken voor de ICT sector zijn te bedrukken met een logo of andere opdruk. Daarnaast zijn custom made promotiemiddelen ook mogelijk zodat u een uniek relatiegeschenk kunt samenstellen dat perfect aansluit op de huisstijl van uw bedrijf, merk of vereniging. Heeft u vragen over een van onze bedrukte ICT-geschenken of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van relatiegeschenken en het bedrukken ervan! Hierdoor kunnen ze u de beste adviezen geven omtrent promotionele geschenken voor de ICT branche.

Bedrukte ICT relatiegeschenken hebben een hoge attentiewaarde vanwege de personalisering. Relatiegeschenken die voorzien zijn van een persoonlijke bedrukking belanden minder snel in de prullenbak. Zo zal uw bedrijfsnaam nog lange tijd onder ogen komen. Uw klanten en relaties worden continue aan uw bedrijf herinnerd! Bedrukte promotiemiddelen voor de ICT sector zijn een leuke manier om de aandacht te vestigen op uw bedrijf. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor relatiegeschenken ict? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: