Relatiegeschenken

Relatiegeschenken met bedrukking

Promotieartikelen, relatiegeschenken en give-aways

Promotieartikelen, relatiegeschenken en give-aways zijn essentieel voor een goede marketingmix. Dagelijks worden er talloze artikelen ontworpen voor promotionele doeleinden. Van goedkope relatiegeschenken om uit te delen op beurzen en evenementen tot luxe gifts als blijk van waardering. De belangstelling en vraag naar relatiegeschenken is de laatste jaren steeds meer toegenomen. Waar een tijdje geleden de aandacht vooral lag op het bedrukken van goedkope pennen en aanstekers, zien we organisaties nu vooral zoeken naar de meest originele relatiegeschenken om een blijvende indruk achter te laten bij klanten en relaties.

Relatiegeschenken bedrukken met logo

Relatiegeschenken bedrukken met logo is een efficiënte manier van reclame maken. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat de recall rate van promotionele artikelen vele malen hoger ligt dan die van radio en TV. Daarnaast denken ontvangers positiever over bedrijven waarvan ze een relatiegeschenk hebben ontvangen. Het aanbod aan te bedrukken artikelen is enorm zodat er voor iedere branche en voor iedere doelgroep een geschikt relatiegeschenk te vinden is. Neem eens een kijkje in onze webshop om inspiratie op te doen! Ons ruim assortiment hebben wij onderverdeeld in diverse categorieën om het voor u als klant zo overzichtelijk mogelijk te maken. U kunt via de site geheel kosteloos een offerte op maat aanvragen voor de bedrukte relatiegeschenken. Laat ons uw wensen en ideeën horen en ons ontwerpteam gaat aan de slag om een gratis drukproef voor u te maken. Zo kunt u vooraf zien hoe het relatiegeschenk wordt bedrukt zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wenst u een persoonlijke bedrukking, een borduring of een gravure? Laat u verrassen door onze vele mogelijkheden!

Persoonlijke en functionele relatiegeschenken

Persoonlijke en functionele relatiegeschenken worden het meest gewaardeerd. Zorg er dus voor dat u de moeite en tijd neemt om uit te zoeken welk relatiegeschenk aansluit bij de interesses van uw doelgroep. Wij helpen u daar natuurlijk graag bij! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een product op maat leveren. Het loont om uw bedrijf positief in het daglicht te zetten! Relatiegeschenken zijn immers het visitekaartje van uw bedrijf die uw relaties kunnen versterken en waar uw imago aan wordt gekoppeld.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor relatiegeschenken ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: