€ 1,66

A36-MO8850-06

Bekijk en bereken
Relax sets

Relax sets met bedruking

Met de relax set kunt u heerlijk ontspannen. De bedrukte relax set bestaat uit een keramieken olielamp, een theelichtje en geurolie. De relax set is gemakkelijk in het gebruik. U voegt een beetje water en een paar druppels geurolie toe vervolgens steekt u het kaarsje aan. De olie zorgt ervoor dat er een heerlijke geur in de omgeving wordt verspreid.


U kunt de relax set nog leuker maken door middel van bedrukking. U kunt het relax set laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en geschikt als promotiemiddel. De relax set is ook uitermate goed geschikt als relatiegeschenk. De relax set is leuk om te geven en om te krijgen. De relax set met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Elke set is mooi verpakt in een fraaie geschenkverpakking. De afmetingen van de relax set zijn 13 x 8,3 x 6,1 cm.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor relax sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: