Retro caps

Retro caps met bedrukking

Cap is de Engelse benaming voor een pet. Petten zijn hoofddeksels  met een klep aan de voorkant die oorspronkelijk bedoeld is om de zon uit de ogen te houden ter bescherming van het gezicht. Tegenwoordig worden caps ook gedragen als mode-items. Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden dragen petten. HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment aan caps van verschillende topmerken zoals Slazenger. De Retro cap van het merk Slazenger is een katoenen pet en is ook ideaal als bedrijfskleding voor verschillende branches.

Retro caps kunnen door HSG worden voorzien van uw bedrijfsgegevens voor een representatief uiterlijk. De bedrukte Retro caps zullen uw bedrijf promoten. Vandaar dat de bedrukte Retro petten van Slazenger ideaal zijn als bedrijfskleding en als relatiegeschenken. De Retro cap met bedrukking kan aan uw personeel, klanten en relaties gegeven worden als relatiegeschenk zodat er reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf zonder daar zelf extra moeite voor te hoeven doen. Vandaar dat het een slim idee is om uw relaties te voorzien van een gepersonaliseerde Retro cap van Slazenger.

De te bedrukken Retro petten van katoen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn zeer geschikt als relatiegeschenken. Retro caps bedrukken? U bent bij HSG Relatiegeschenken aan het juiste adres. Gepersonaliseerde petten van Slazenger en andere bedrijfskleding kunt u bestellen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor retro caps? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: