Retro damestassen

Retro damestassen met bedrukking

 

Bent u opzoek naar een tas met een speciaal uiterlijk? Dan vindt u zeker wat u zoekt in het HSG assortiment. U vindt een ruime keuze aan unieke tassen o.a. de retro damestas en de retro schoudertas.


U kunt de retrobag geheel naar uw wens laten bedrukken bij HSG – Relatiegeschenken. De retro damestas is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. Uw bedrijf zal elke keer opnieuw onder de aandacht komen. De relatiegeschenken tassen zijn een snelle manier om uw bedrijf het beste te promoten. U kunt de retro dames tas laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst.


De retro dames tas is geschikt voor jong en oud. De bedrukte retro damestas is een geschikt relatiegeschenk. Mensen vinden het belangrijk om een tas de gebruiken die een mooi uiterlijk heeft.


Voor vragen over de retro damestas bedrukt of onbedrukt of overige vragen over andere producten kunt u altijd contact met ons opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor retro damestassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: