Retro ijsmutsen

Retro ijsmutsen met bedrukking

Zorg dat u geen kou vat en draag de retro ijsmuts met opdruk. De retro ijsmuts is een ijsmuts in retro stijl. De bedrukte retro ijsmuts is ontzettend leuk in de winter. U weet zeker dat u helemaal in stijl bent in de winter.


U kunt de retro ijsmuts relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De retro ijsmuts is geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking uitermate geschikt als promotiemiddel. De retro ijsmuts is leuk als giveaway op beurzen en open dagen. De retro ijsmuts met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de retro ijsmuts bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor retro ijsmutsen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: