Retro sjaals

Retro sjaals met bedrukking

Een retrosjaal is een uitstekend middel om te laten zien dat je achter een club staat. De retrosjaal kan gedragen worden om de hals, zodat de hals lekker warm blijft. Vaak wordt de sjaal ook in de lucht gehouden om de club nog beter aan te moedigen. Niet alleen tijdens sportwedstrijden, maar ook tijdens de winterdagen kan de retrosjaal gedragen worden, omdat deze lekker warm is.

De retrosjaal wordt voorzien van een opdruk aan een zijde. De sjaal heeft een lengte van 125cm en een breedte van 20cm. De afmeting van de opdruk is maximaal 95x5cm. De bedrukte sjaal is verkrijgbaar in de kleuren: - rood-wit-rood - groen-wit-groen - blauw-wit-blauw - zwart-wit-zwart - zwart-geel-zwart - oranje-rood-wit-blauw - oranje

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de bedrukte retrosjaal. Voor vragen over de retrosjaal als relatieschenk kunt u altijd contact met ons opnemen. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor retro sjaals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: