Retro tassen

Retro tassen met bedrukking

De retro tas heeft een stijlvol uiterlijk en is geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. De retro bag is gemaakt van kunstleder/skai en heeft een fijn formaat. De maten van de retro tas zijn 36 x 25 x 14 cm.


U kunt de retro tas laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking van de retro tas is het een perfect promotiemiddel. De bedrukte retro tas is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. De retro tas relatiegeschenken zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Voor meer informatie over de retro tas bedrukt of onbedrukt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen met het vinden van het perfecte relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor retro tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: