Retro voetbaltassen

Retro voetbaltassen met bedrukking

 

De retro voetbaltas is leuk voor senior en junior. De bedrukte retro voetbaltas heeft 2 maatvoeringen en is gemaakt van het materiaal skai / kunstleer. De retro voetbaltas heeft een prachtig uiterlijk en is verkrijgbaar in diverse kleuren.


U kunt de retro voetbaltas nog leuker maken door middel van bedrukking. U kunt de retro voetbaltas geheel naar uw ontwerp laten bedrukken door middel van uw bedrijfslogo en/of tekst. De retro voetbaltas is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. De retro tas met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Heeft u vragen of opmerkingen over de retro voetbaltas bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor retro voetbaltassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: