Reuzen knijpers

Reuzen knijpers met bedrukking

 

De reuzen knijper relatiegeschenk is een wasknijper die veel groter van formaat is. In ons assortiment vindt u ook nog de reuzen schuiver. De ruizen schuiver kunt u gebruiken als boekenlegger. De reuzen knijper met opdruk is handig om papieren bij elkaar te houden en heeft een mooi uiterlijk.


U kunt de reuzen knijper bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De reuzen knijper relatiegeschenken is leuk als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook perfect als promotiemiddel. De bedrukte reuzen knijper is leuk als giveaway op beurzen en open dagen. Door de opdruk op de reuzen knijper relatiegeschenken komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten.


Bent u opzoek naar een ander soort promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen, door de ruime keuze kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is dat perfect bij u en uw bedrijf past.


Indien u geïnteresseerd bent of vragen heeft over de reuzen knijper bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkersSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor reuzen knijpers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: