RFID polsbandjes

RFID polsbandjes met bedrukking

Profiteer van de vele voordelen van het RFID ( radiofrequentie identificatie) polsbandsysteem Smart Brand van PDC door alle functionaliteiten te combineren; beveiligde toegangscontrole, integratie in sociale netwerken, verkoopspunten zonder cash, programma voor trouwe klanten, toegangssysteem zonder sleutel, enz.


De RFID polsbandjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende vormen. U kunt kiezen uit de RFID polsbandjes PDC smart superband en de herbruikbare RFID polsbandje PDC Smart Silicone.
De polsband Smart Superband is een polsband die niet overdraagbaar is, gemaakt uit ondoordringbare plastic bestand tegen uitrekken en een RFID-chip om gegevens betrouwbaar op te slaan en door te geven.


De PDC smart superband polsbandjes zijn personaliseerbaar met uw logo of uw bericht. Verhoog uw veiligheid en creëer uw eigen ontwerp met de vorm van uw logo of van uw onderwerp.


De herbruikbare RFID polsband smart Silicone is de ideale keuze als seizoen pasje, abonnement bij de gymclub of programma voor trouwe klanten.


Voor meerdere informatie over de RFID polsbandje bedrukt of onbedrukt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen met het vinden van het perfecte relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rfid polsbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: