Ringbanden met insteek

Ringbanden met insteek en bedrukking

 

Ringbanden met insteek zijn handig voor op het kantoor. Ook studenten gebruiken de ringband vaak voor schrijfpapier of andere documenten. In de ringband kunt u papieren bewaren, zodat ze netjes bij elkaar blijven. Naast papieren kunnen er ook andere dingen in worden gestoken zoals tabbladen, insteekhoekjes, enzovoort. Er zit een klemsysteem in de ringmap, waardoor de blaadjes ingebonden kunnen worden.

De ringbanden kunnen bedrukt worden met een tekst of logo naar keuze. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een bedrijfslogo, waardoor de ringbanden goede promotionele producten zijn die de naamsbekendheid van het bedrijf vergroten.

Aan de voor- en rugzijde zit een transparante insteek, waar u papier in kunt schuiven, waardoor het duidelijk is welke documenten er in de map opgeborgen zitten. Zo kunt u snel en gemakkelijk zien wat er in de insteekmap zit als deze in de kast staat.

Vind u niet de ringbanden die u zoekt, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of vragen over de ringbanden met insteek als relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ringbanden met insteek? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: