Ringmappen

Ringmappen met bedrukking

Een ringmap (of ringband) is een map die van hard karton is vervaardigd. Vaak is de ringmap overtrokken met kunststof, met daarin een stalen klemsysteem van 2 of meer ringen. Niet altijd is dit klemsysteem van de ringmap van staal, maar het kan ook van plastic vervaardigd zijn (uitzonderlijk).

Er is een standaard opgesteld voor de afstand tussen deze ringen. Voor twee ringen in een ringmap is de onderlinge afstand gestandaardiseerd op 8 cm.

In een ringmap kunnen verschillende dingen worden gestoken zoals papier (met of zonder lijntjes), tabbladen van kunststof of karton, transparante insteekhoesjes, fotopapier, enzovoort.

Een ringmap wordt vaak door studenen en scholieren gebruikt voor hun studies. Maar de ringmap is ook uiterst geschikt om op kantoor te gebruiken om zo alles orderlijk en overzichtelijk te bewaren.

Bovenaan kunt u naar de zoekpagina voor ringmappen klikken. Zoekt u een specifieke ringmap, dan kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van HSG relatiegeschenken. U kunt uw ringmappen laten bedrukken met uw logo, zo kan de ringmap als een mooi relatiegeschenk dienen.

Vindt u niet de ringmap die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de ringmap aanvragen (zie onderaan).



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ringmappen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: