Riviera picknickmand

Riviera picknickmand met bedrukking

Met de Riviera picknickmand kunt u genieten van een heerlijke en luxe picknick. Deze wilgen mand bevat bekers, borden en metalen bestek voor 4 personen. Verder is er meer dan voldoende ruimte om eten, drinken en versnaperingen mee te nemen in de mand. De Riviera picknickmand is niet alleen geschikt voor een gezellige picknick met uw vrienden, maar ook om mee te nemen op bijvoorbeeld fietstochten en wandeltochten. De Riviera picknickmand is afsluitbaar met 2 handige klemmetjes en ook heeft de mand een handgreep. De Riviera picknickmand is 46,5 x 30,4 x 23 cm.

Het is een origineel idee om uw relaties en bekenden een Riviera picknickmand cadeau te doen. Het is mogelijk om de picknickmand en de inhoud ervan te laten bedrukken zoals u dat wenst. Zo is het bijvoorbeeld leuk om uw logo of tekst op de mand en het servies te laten drukken. Een bedrukte Riviera picknickmand is een uitstekend relatiegeschenk.

Wilt u meer weten over de Riviera picknickmand? Neem dan via deze website contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor riviera picknickmand? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: