Riviera picknickrugzakken

Riviera picknickrugzakken met bedrukking

 

Wie denkt dat picknicken iets van vroeger is, heeft het mis. Picknicken is nog nooit zo populair geweest! Tijdens de warmere dagen vertrekken mensen massaal naar het strand of naar het bos met een picknickkleed en wat lekkers. Een picknickrugzak is een rugzak met daarin servies en bestek. Daarnaast is er ruimte vrij om eten en drinken mee te nemen, want dat is natuurlijk waar het picknicken om draait! In de Riviera picknickrugzak zitten borden, bekers en bestek voor 4 personen. Het bijzondere aan de Riviera picknickrugzak is dat de tas is voorzien van een koelvak. Dit maakt deze rugzak ideaal om mee te nemen naar het strand of het bos. Ook tijdens fiets- en wandeltochten is de Riviera picknickrugzak erg geschikt om mee te nemen. De tas kunt u namelijk op de rug dragen, zodat u uw handen vrij heeft, en kunt u ook nog gekoeld drinken meenemen. Kortom, ideaal! De Riviera is verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren en heeft de volgende afmetingen: 40 x 30 x 16 cm.

Het is mogelijk om de picknickrugzak te bedrukken zoals u dat wilt. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw logo en tekst op de tas drukken. Een bedrukte Riviera picknickrugzak is ook leuk om als relatigeschenk of promotiemiddel weg te geven. U kunt de Riviera picknickrugzak zowel bedrukt als onbedrukt bij ons bestellen, altijd tegen een zo scherp mogelijke prijs! Een picknick rugzak zorgt ervoor dat alle nodige spullen gemakkelijk meegenomen kunnen worden en is daarom onmisbaar tijdens picknicks. 

Wilt u meer weten over de Riviera picknickrugzak? Dan kunt u bij ons terecht! HSG Relatiegeschenken heeft al jarenlang ervaring op het gebied van promotionele artikelen en het bedrukken ervan. Onze picknick rugzakken zijn originele relatiegeschenken waar uw relaties ook echt iets aan hebben! Doordat het geschenk daadwerkelijk gebruikt zal worden, komt uw logo vaak onder ogen met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor riviera picknickrugzakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: