Rollband polsbandjes

Rollband polsbandjes met bedrukking

 

De rollband polsbandjes zijn funny, flashy en trendy. In een oogwenk worden ze aangebracht en weer afgenomen. De Rollband polsband is beschikbaar in verschillende kleuren. Deze herbruikbare polsband is de ideale ondersteuning voor uw avondfeestjes en alle kinderevenementen.


U kunt de rollband bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt de rollband een geschikt promotieproduct. Uw bedrijf komt elke keer opnieuw onder de aandacht en u bouwt een grote naamsbekendheid op.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de rollband polsbandjes bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rollband polsbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: