Rollerpennen

Rollerpennen met bedrukkiing

Een rollerpen is een pen die u op de meeste gladde oppervlakken kunt gebruiken. Voorbeelden van waar de rollerpen kan worden gebruikt is papier, metaal, plastic en karton. De rollerpen bestaat in verschillende kleuren en maten.

De rollerpen is uiterst geschikt als relatiegeschenk, aangezien de rollerpen perfect kan worden bedrukt met uw logo of slogan. Ook kan de rollerpen eventueel worden gegraveerd (vooral bij de metalen rollerpen). De rollerpen is verkrijgbaar in verschillende prijsklasses: van het goedkope plastic model tot luxe uitvoringen. Ook de pennenset met balpen en rollerpen is zeer populair als relatiegeschenk.

Bovenaan kunt u verder klikken naar de rollerpen zoekpagina en zo het assortiment aan rollerpennen van HSG Relatiegeschenk bekijken. Vindt u de rollerpen naar uw keuze niet? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen u verder helpen met uw zoektocht naar de perfecte rollerpen.

Vindt u niet de rollerpen die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de rollerpen aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rollerpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: