Rolmaten

Rolmaten met bedrukking

Een rolmaat, ook wel een rolmeter, rolbandmaat of rolcentimeter genoemd, is een meetinstrument waarmee je verschillende maten kan meten op verschillende manieren. De band van de rolmeter zit opgerold in een metalen of kunststof huls. Meestal is die band van staal. In de huls zit een stalen veer die de rolmaat automatisch weer oprolt wanneer het haaks omgebogen lipje, dat aan het uiteinde van de band zit, los wordt gelaten. De rolbandmaat is een veelgebruikt relatiegeschenk, vooral in de bouwsector. Aannemers en andere bedrijven geven vaak een rolmaat als relatiegeschenk, aangezien de rolmeter een uitstekend promotie-artikel is. De huls van de rolmeter kan worden bedrukt met uw eigen logo en/of tekst.

Er zijn rolcentimeters in diverse maten. Er zijn rolmaten van 1, 2, 3, 5, 8 en 10 meter lang. Als u nog grotere afstanden wilt meten dan moet u gebruik maken van de meetband. Dat is een opgerolde platte band die wordt opgerold met behulp van een slinger op handkracht. De rolmaat heeft een centimeterschaal die is onderverdeeld in millimeters. HSG Relatiegeschenken biedt u verschillende modellen aan van de rolmaat, in verschillende kleuren, maten en soorten. Al deze rolmaten kunnen worden bedrukt naar wens.

HSG Relatiegeschenken heeft veel soorten te bedrukken rolmaten. Voor de lange afstanden kunt u gebruik maken van onze luxe bedrukte rolbandmaat met rubber coating en opdraaimechanisme. Deze rolbandmaat is extra lang, maarliefst 20 meter. De meest gangbare rolmaten zijn de rolmaten in rubberen houder met een stopper, clip en draagkoord. U kunt kiezen voor deze bedrukte rolmaat met een lengte van 5 meter, voor deze rolmaat met opdruk met een lengte van 3 meter. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw met grijs of zwart met geel. We hebben ook de rolbandmaat met opdruk in een transparant plastic houder met stopper en met clip. Ook hier kun je kiezen voor een bandlengte van 3 of 5 meter. De rolbandmaat gemaakt van kunststof, met stopper, clip en draagkoord is verkrijgbaar met bandlengte 2 of 3 meter. Wilt u een bedrukte rolbandmaat met rubber coating, clip en een draagbandje dan kunt u kiezen uit de kleuren blauw met zilver, zwart met zilver of oranje met zilver. Deze rolmaten zijn 3 of 5 meter lang.

Wat erg handig is, is als de rolbandmaat een karabijnsluiting heeft of een sleutelhanger. Ook op deze rolmaten kunt u uw eigen logo en/of tekst laten bedrukken waardoor dit ook weer perfecte relatiegeschenken kunnen zijn. De rolmaat met sleutelhanger is gemaakt van kunststof. De huls is in de vorm van een vierkant en de band is 1 meter lang. Deze rolmaat is ook verkrijgbaar in een ronde vorm, alleen heeft deze rolmaat geen sleutelhanger en is deze rolmaat 1,5 meter lang in plaats van 1 m. Wilt u toch wel een rolmaat in de vorm van een sleutelhanger maar wilt u ook iets bijzonders? Dan hebben we voor u de rolbandmaat in de vorm van een autoband, die ook te bedrukken is. Deze band is 1 meter lang. Het is heel handig als je altijd licht bij de hand hebt, vandaar dat we ook een sleutelhanger hebben met wit LED licht. Deze te bedrukken sleutelhanger rolbandmaat heeft ook een stopper in frosted kunststof behuizing en de band is 1,5 meter lang. We hebben dus ook rolmaten met een karabijnsluiting. De bedrukte rolmaat met karabijnsluiting is verkrijgbaar in rood, blauw en zwart en heeft een lengte van 1,8 meter.

Helemaal leuk om te geven als relatiegeschenk is de 5 meter rolbandmaat met rekenmachine, LED lampje, stopper, clip en momoblaadjes. U heeft zo alles bij de hand met deze te bedrukken multifunctionele rolmaat. U kunt eerst de maten opmeten, vervolgens het gegeven wat u wilt hebben berekenen met de rekenmachine en dit daarna noteren op het memoblaadje zodat je dit gegeven niet meer zult vergeten. Zeer handig dus, vooral voor arbeiders in de bouwsector. De variant op deze rolmeter is de rolbandmaat van 2 meter met stopper, inclusief memoblokje, pen en waterpasmeter. De pen kan aan de rolmaat worden geklikt. U kunt ook kiezen voor de 2 meter lange waterpas. Deze waterpas kan ook worden bedrukt en is gemaakt van kunststof. De waterpas met opdruk heeft een ge�ntegreerde rolbandmaat met stopper. Het is een laser waterpas met 3 libellen.

Vindt u niet de rolmaat die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de rolmaat aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rolmaten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: