Rolmeters

Rolmeters met bedrukking

Een rolmeter (of rolmaat, rolbandmaat of rolcentimeter) is een apparaat waarmee verschillende dingen kunnen worden opgemeten.

De band van de rolmeter is meestal gefabriceerd van staal en deze zit opgerold in een metalen, rubberen of kunststof behuizing. In deze behuizing van de rolmeter zit een stalen veer, die met de band verbonden is. Doordat de band in de rolmeter wordt afgerold, wordt de veer "opgewonden".

Aan het uiteinde van de band in de rolmeter zit een lipje dat haaks omgebogen is. Door hieraan te trekken, kan de band in de rolmeter worden uitgetrokken tot de maximale lengte van de band. Wanneer het lipje wordt losgelaten, zal het lint automatisch worden opgerold door de veer. De rolmaat bevat ook een blokkeerknop waarmee je het oprollen van de band op een bepaalde afstand kunt blokkeren. Dit is gemakkelijk wanneer je vaak dezelfde maten moet meten.

Er kunnen verschillende dingen worden opgemeten met de rolmeter, zoals de binnenwerkse maat, de buitenwerkse maat en de omtrek.

De rolmeter bestaat er in verschillende lengtes: dit van 1 tot 10 meter lang (met uitzonderingen). De rolmeter een centimeterschaal die nog eens is onderverdeeld in millimeters.

HSG Relatiegeschenken biedt u de mogelijkheid om de rolmeter te gebruiken als relatiegeschenk. Vooral in de bouwsector is de rolmeter als relatiegeschenk een goede keuze. Bovenaan kan u verder klikken naar de zoekpagina van de rolmeter. We hebben een ruim assortiment aan rolmeters, zoals de rolmeter met waterpas, de rolmeter met ledlampje, de rolmeter met sleutelhanger, de rolmeter in een gereedschapssetje, enzovoort.

Bij vragen over een rolmeter kunt u altijd contact opnement met een van onze medewerkers.

Vindt u niet de rolmeter die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de rolmeter aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rolmeters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: