Rompers met korte mouw

Rompers met korte mouw en bedrukking

 

De romper korte mouw is extra zacht en gemaakt van 100% biologisch katoen. De romper weegt slechts 210 gram per m² en is voorgekrompen. De romper is uitgebreid getest en gekeurd op babyvriendelijk. Het product is verkrijgbaar in 8 standaard kleuren: white, deep royal, baby blue, black, baby pink, cherry, red en lime green.

U kunt de romper met korte mouw relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/ of tekst. De romper met korte mouw is uitermate geschikt als relatiegeschenk met of zonder bedrukking. De romper is ook ontzettend leuk als promotiemiddel. Doordat uw bedrijfslogo en/of slagzin op de romper staat komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij de mensen.

In ons assortiment vindt u verschillende producten die gerelateerd zijn aan de romper met korte mouw, zoals de romper mouwloos en de romper met spaghettibandjes.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor rompers met korte mouw? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: